Faʻafefea ona gaosi vali ma maualuga emulsifier shear [Masini qiangzhong]

Masini Qiangzhong] O le emulsifier maualuga-suti faaaoga se tuufaatasiga fuafuaina faapitoa o rotor ma stator. I lalo o le saoasaoa saoasaoa tietiega o le afi, o mea e tatau ona gaosiina e mitiia i totonu o le rotor ma aafia ai le fiaselau o afe o shearing gaioiga i se puupuu taimi. I le taimi o le seleuluina o gaioiga, o le mea e vaeluaina, paʻu ma faʻasalalauina i lalo o le centrifugal friction ma maualuga-saoasaoa aʻafiaga i le va saʻo i le va o le rotor ma le stator. I le taimi lava e tasi, ona o le malosi o le malosi o le masini televave, o mea o loʻo ese a latou mea e fausia ai se seleulu eletise e sele. O le suavai vaega olo ma loimata ma collides, ina ia le mea ua matua faataapeapeina, emulsified, homogenized ma faataapeina. Ina ua maeʻa le mea pa'ū mai le rotating stator potopoto i le maualuga saosaoa, o le emulsifier ua faʻaauupegaina i se toe faʻaliliuina masini e faʻaleleia atili ai le faʻasalalauina emulsification aafiaga.

O le gaioiga gaosiga o gaioiga e faʻasino i le gaioiga o le faʻaliliuina poʻo le faʻaliliuina o mea masani ma semi-maeʻa oloa i maeʻa vali, ia e masani lava o vaega o vailaʻau o loʻo faʻagaioia e pei o le palu, faʻasalalauina, faʻasalalauina ma faʻamamaina. Masani lava, faʻalagolago i le ituaiga o oloa ma ona faʻagasologa uiga, muamua filifili le talafeagai olo ma faʻasalalauina masini masini, ona fuafua lea o le faʻavae auala masani.

O le gaosiga o le ufiufi e masani lava o le faʻasalalauina gaioiga o le pigment. Ina ia mafai ona faʻaopopo le pigment i le faavae mea e fai ai le lanu valivali, e tatau ona faʻasalalauina le faʻaputuputuga fasimea o le pigment, ina ia tuueseese le pigment fasimea mai le tasi i le isi e tufatufa tutusa i le ufiufi e fausia ai se colloidal taofia . tino O le faʻasalalauina o pigment i totonu o se suavai auala e le gata e aʻafia ai le lanu ma le matagofie o le ufiufi, ae faʻapea foi ona aʻafia ai meatotino o le ufiufi e pei o le pipiʻi, tumau ma le faʻamautuina o le mautu. Ae ui i lea, ona o le tele o le molemino faatosina, o le pigment agregates e fai si malosi ma faigata ona faʻasalalauina. O le faʻasalalauina o le pigment e masani ona faʻatinoina e faʻaaoga ai le maualuga emarifi emulsifier. I le maualuga emulsifier sele, o le tuufaatasiga o le pigment ua faia i shearing malosiaga, olo malosiaga, ma isi, ina ia o le pigment fasimea o loʻo faataapeapeina tutusa i le suavai auala.

2019011140389505


Taimi Post: Ape-01-2019